ДОБРО УТРО

1. Дента кога за првпат ЕУ реши да не нe споменува во извештајот, премиерот Никола Груевски се разбуди од седумгодишниот сон и, по многу работа, пос ...

КУПАЌИ – ЕЛКА

1 За прв пат по седум години можеме на раат да си одиме на одмор во Грција без да го чекаме Самитот на ЕУ на крајот од јуни. Оти на тие самити секог ...

ЖЕНСКИ ГЛАВИ

1 Турскиот премиер Реџеп Таип Ердоган вчера попушти пред демонстрантите на плоштадот Таксим во Истанбул. Ама ние во Македонија подолго од него издрж ...

ПИНГВИНИ И СОРОСОИДИ

1 Турскиот премиер Реџеп Таип Ердоган пресече. Во паркот на плоштадот Таксим ќе се гради. И тоа што ќе се изгради ќе биде многу убаво. Нема да попушт ...

БЕЗ ВАДЕЊЕ

1 Се чувствував многу депресивно кога го видов претседателот Ѓорге Иванов на телевизија како два дена пред почетокот го откажува претседателскиот са ...
5 / 5 POSTS
meta charset="utf-8"
;