БЕСПЛАТЕН РУЧЕК

1 Сакам да ја поздравам храбрата одлука на Уставниот суд да ги заштити новинарите и слободата на изразување. Судот го одби барањето за заштита на гр ...

ЗАД ПА­РА­ВА­НОТ

1. Де­не­ска, Фа­ла Бо­гу, е молк. Мал­ку ти­ши­на за во мир да си ги сре­ди­ме мис­ли­те и за да си ги из­гле­да­ме се­ри­и­те без дол­ги па­у­зи за ...

ГЛЕДАЈ ЦРТАНИ

1. Кампањата за парламентарните избори почнува дури сега, а мене веќе ми е збоктисано. Кај што на работа цел ден се мачиме како да избегаме од темата ...
3 / 3 POSTS
meta charset="utf-8"
;