Најчитано на САКАМДАКАЖАМ.МК во 2016

Најчитано на САКАМДАКАЖАМ.МК во 2016

НА СТАДИОН

  1. Гимназијалката Илина Димовска од Велес ја казниле со незадоволително поведение затоа што напишала свој став на Фејсбук. Директорот на гимназијата ја обвинил дека ширела говор на омраза. А тинејџерката само искоментирала една ситуација во која од приредба биле избркани сите ученици што не носеле униформи. Напишала: „Ниво на ретардација: Непотенцирани поединци од службата и кадарот на гимназијата кои...