Категорија: Ngrije zërin për Avokatin e Popullit

1 2 3 4 10 / 39 НАПИСИ
GJYKATA HEDH NË GJYQ PERSON TË GABUAR DHE NUK DËSHIRON TA TËRHEQË GJYKIMIN

GJYKATA HEDH NË GJYQ PERSON TË GABUAR DHE NUK DËSHIRON TA TËRHEQË GJYKIMIN

Banor i fshatit të Shkupit, Marino, i cili asnjëherë nuk ka pasur banesë dhe as nuk ka përdorur ngrohje qendrore, e pret gjykimin në Gjykatën themelor ...
AVOKATI I POPULLIT HAPI RAST PËR GARZHËN QË KARPOSHI DO TA RËNOJË PËR T’I HAPUR RRUGËN ISH MINISTRIT SPIRO RISTOVSKI

AVOKATI I POPULLIT HAPI RAST PËR GARZHËN QË KARPOSHI DO TA RËNOJË PËR T’I HAPUR RRUGËN ISH MINISTRIT SPIRO RISTOVSKI

  Avokati i popullit lajmëron hetim të detajuar të rastit për garazhën në rrugën Bukureshka në Taftalixhe, të cilën Komuna e Karposhit do ta r ...
MJEKU U SHPËRNGUL NË GJERMANI, BURGU MBETI PA MJEK TË PËRHERSHËM

MJEKU U SHPËRNGUL NË GJERMANI, BURGU MBETI PA MJEK TË PËRHERSHËM

Burgu në fshatin Këshanje, në afërsi të Kumanovës më se një muaj nuk ka mjek të përhershëm dhe për shëndetin e të burgosurve tri herë në javë kujdesen ...
NXËNËSJA E KLASËS SË PARË ME NEVOJA TË VEÇANTA KA ECUR GJITHSEJ 2500 KILOMETRA PËR TË SHKUAR NË SHKOLLË

NXËNËSJA E KLASËS SË PARË ME NEVOJA TË VEÇANTA KA ECUR GJITHSEJ 2500 KILOMETRA PËR TË SHKUAR NË SHKOLLË

Gjatë tërë vitit shkollor nuk u gjend asnjë zgjidhje për problemin e transportit të vajzës me nevoja të veçanta nga fshati i Kumanovës, Vragoturcë, e ...
FAMILJA PRET 16 VJET QË MINISTRIA E FINANSAVE T’IA KTHEJË TOKËN ME DENACIONALIZIM

FAMILJA PRET 16 VJET QË MINISTRIA E FINANSAVE T’IA KTHEJË TOKËN ME DENACIONALIZIM

Numri më i madh i parashtresave te Avokati i popullit nga fusha e raporteve të pronësisë ligjore për 2014,2015 dhe 2016 kanë qenë prej qytetarëve të m ...
BABALLARËT JANË TË DISKRIMINUAR PASI NUK KANË TË DREJTË PËR FËMIJË TË TRETË, PARALAJMËROI AVOKATI I POPULLIT

BABALLARËT JANË TË DISKRIMINUAR PASI NUK KANË TË DREJTË PËR FËMIJË TË TRETË, PARALAJMËROI AVOKATI I POPULLIT

Avokati i popullit kërkon që edhe baballarët të kenë të drejta kompensimi për fëmijën e tretë, pasi me vendimin aktual ligjor bëhet diskriminim dhe tr ...
“UNË NUK PO JETOJ, PO VDES”, GRUAJA 82 VJEÇARE ME SËMUNDJEN E PARKINSONIT MES RASTEVE SOCIALE NË BARAKAT E SHKATËRRUARA TË GJYQIT NË BUTEL

“UNË NUK PO JETOJ, PO VDES”, GRUAJA 82 VJEÇARE ME SËMUNDJEN E PARKINSONIT MES RASTEVE SOCIALE NË BARAKAT E SHKATËRRUARA TË GJYQIT NË BUTEL

Një grua tetëdhjetë e dy vjeçare me këmbë të thyer dhe sëmundje të Parkinsonit është vendosur në dhomën më të shkatërruar të ish -barakave të gjyqit, ...
FËMIJË – FANTOMË NË BARAKAT E GJYQIT NË BUTEL, QEVERITARËT NUK DUAN TË FLASIN PËR TA

FËMIJË – FANTOMË NË BARAKAT E GJYQIT NË BUTEL, QEVERITARËT NUK DUAN TË FLASIN PËR TA

Fëmijë fantomë jetojnë në barakat e braktisura të Gjyqit themelor Shkupi 2 në Butel. Katërvjeçari Memet dhe njëvjeçarja Ymyt janë të padukshëm pasi në ...
DAP KA BLLOKUAR NDIHMËN FINANCIARE TË NJË TË PASTREHURI TË SËMURË PËR SHKAK SE NUK E KA PAGUAR TAKSËN RADIODIFUZIVE E CILA NUK ISHTE E TIJA

DAP KA BLLOKUAR NDIHMËN FINANCIARE TË NJË TË PASTREHURI TË SËMURË PËR SHKAK SE NUK E KA PAGUAR TAKSËN RADIODIFUZIVE E CILA NUK ISHTE E TIJA

Drejtoria e të Ardhurave Publike (DAP) një të pastrehuri në Shkup ia ka bllokuar ndihmën financiare të vetme nga Komuna Qendër, të cilën ai e merrte s ...
MINISTRI I ARSIMIT LUTFIU E PENGON DREJTËSINË PËR NJË STUDENTE TË VARFËR, SË CILËS I ËSHTË REFUZUAR BURSA

MINISTRI I ARSIMIT LUTFIU E PENGON DREJTËSINË PËR NJË STUDENTE TË VARFËR, SË CILËS I ËSHTË REFUZUAR BURSA

Studentja nga Shkupi, e cila ndjek studime postdiplomike dhe së shpjeti do të magjistrojë, për shtatë vjet kërkon drejtësi nga Ministria e arsimit dhe ...
1 2 3 4 10 / 39 НАПИСИ