БОГАТСТВОТО НА ДВОЈКАТА ЏЕЈ ЗИ И БИЈОНСЕ ИЗНЕСУВА 1 МИЛЈАРДА ДОЛАРИ

    БОГАТСТВОТО НА ДВОЈКАТА ЏЕЈ ЗИ И БИЈОНСЕ ИЗНЕСУВА 1 МИЛЈАРДА ДОЛАРИФорбс тврди дека двојката поседува богатство од 1.26 милјарди долари - Џеј Зи и Бијонсе (Фото:АП)

    Вкупното богатство на музичките звезди Џеј Зи и Бијонсе достигнува вредност од 1 милијарда долари, објави списанието Форбс.
    Познато по своите листи на богатите, Форбс тврди дека двојката поседува богатство од 1.26 милјарди долари, од кои Џеј Зи придонесува со 810 милиони, а пејачката Бијонсе со 350 милиони.
    Списанието објави дека повеќето од парите на Џеј Зи се инвестирани во издавачката куќа Рок Нејшн и другите негови компании. Парот исто така има значителен удел од парите во услугите за стриминг.

    Коментари