Автор: Горан Михајловски

1 2 3 8 10 / 78 НАПИСИ
PROPAGANDË KOSMODISKU

PROPAGANDË KOSMODISKU

1I dëgjoj vmro-vcat se si e kritikojnë qeverinë e re, se ajo e paska sajuar mercedesin që e ka blerë lideri i tyre, Nikolla Gruevski, mercedes  600.00 ...
MERCEDES I KOLEKSIONIT

MERCEDES I KOLEKSIONIT

1 Hej, disi shumë jeni rehatuar. Dhe sikur herët po gëzoheni... Për pesë muaj jo të plotë do të ketë zgjedhje lokale. Ndërkohë Nikolla Gruevski dek ...
QOSEN PARA IDRIZOVËS

QOSEN PARA IDRIZOVËS

1 Vallë, aq pasoja iu kanë lënë goditjet në kokë këtyre ministrave të rinj të LSDM, që në krye me Zaevin, me gjithë mend shkuan për t’u fotografuar me ...
LOPË E PAHIPUR

LOPË E PAHIPUR

1Deputeti nuk e ka rrahur lopën. Kështu disi duhet të mbarojë edhe historia rreth asaj se çfarë i ndodhi Maqedonisë më 27 prill. Me këtë lloj prokuror ...
ME PAPUÇE NËPËR SHPI

ME PAPUÇE NËPËR SHPI

1 Ne jemi të marrë. Me siguri, duhet të jemi të marrë, që kur akoma ia lejojmë Gjorge Ivanovit të na shesë përralla për shtetin, për unitarizmin, për ...
S’KA KOMPJUTER

S’KA KOMPJUTER

  1 Po përpiqem ta kuptoj incidentin e Talat Xhaferit me flamurit shqiptar në kabinetin e kryetarit të Parlamentit. Kuptoj që me shumë siguri ...
PSIHOPATOLOGJI

PSIHOPATOLOGJI

1Nuk është çudi që Todor Petrov, Ministria e Pushtetit Vendor dhe ajo e Drejtësisë iu është kujtuar të paraqesin një nismë në Gjykatën Kushtetuese për ...
PREJ 10 DERI 20 MILION

PREJ 10 DERI 20 MILION

1 LSDM-ja jep një pasqyrë të gabuar të realitetit, kur për këtë qeveri teknike përdor shprehjen "Qeveria në largim". Çfarë largimi? Kjo Qeveri është p ...

24 DHJETORI NË MARS

1Doni të thoni që kjo që po ndodh në Parlament është demokraci dhe parlamentarizëm? Demek, na qenka një debat i qytetëruar? Që duhet të jemi të lumtur ...
„UJËSJELLËSI” I MBULON SHPENZIMET PËR BAROKUN E RI ME FATURA PREJ 32.000 EUROVE PËR QYTETARËT

„UJËSJELLËSI” I MBULON SHPENZIMET PËR BAROKUN E RI ME FATURA PREJ 32.000 EUROVE PËR QYTETARËT

Ndërmarrja publike “Ujësjellës dhe kanalizim” nga Shkupi ka dhënë fatura të çrregullta për ujë prej mijëra eurosh, zbuloi zyra e Avokatit të popullit. ...
1 2 3 8 10 / 78 НАПИСИ