Таг: јаловина

BDI -JA NUK E PASTRON BORËN NË HARAÇINË, SEPSE KANË VOTUAR LSDM-NË

BDI -JA NUK E PASTRON BORËN NË HARAÇINË, SEPSE KANË VOTUAR LSDM-NË

Banorët e Haraçinës e akuzojnë udhëheqësinë lokale dhe kryetarin e komunës, Brahim Ajvazi, se kanë mbetur të bllokuar në borë si dënim për faktin se n ...
ДУИ НЕ ГО ЧИСТИ СНЕГОТ ВО АРАЧИНОВО ОТИ ГЛАСАЛЕ ЗА СДСМ

ДУИ НЕ ГО ЧИСТИ СНЕГОТ ВО АРАЧИНОВО ОТИ ГЛАСАЛЕ ЗА СДСМ

Жителите на Арачиново ја обвинуваат локалната самоуправа и градоначалникот Брахим Ајвази дека останале затрупани со снег како казна дека не гласале за ...
2 / 2 НАПИСИ