Tag: МПЦ-ОА

„ПУЧ“ СЕ УШТЕ ЗАКОПАН ВО МЕСТО ПОРАДИ БЕЗБЕДНОСНИТЕ СЕРТИФИКАТИ НА ДВЕТЕ ПОРОТНИЧКИ

„ПУЧ“ СЕ УШТЕ ЗАКОПАН ВО МЕСТО ПОРАДИ БЕЗБЕДНОСНИТЕ СЕРТИФИКАТИ НА ДВЕТЕ ПОРОТНИЧКИ

И по два и пол месеци, двете нови судијки поротнички во случајот „Пуч“ се уште немаат добиено безбедносни сертификати, потврдуваат за „Мета“ од Кривич ...
1 / 1 POSTS
meta charset="utf-8"
;