Tag: попис на дрвја

40.000 МАЗНИЦИ ЌЕ ИСУКААТ И ИЗЕДАТ БИТОЛЧАНИ НА ВАСИЛИЦА

40.000 МАЗНИЦИ ЌЕ ИСУКААТ И ИЗЕДАТ БИТОЛЧАНИ НА ВАСИЛИЦА

40.000 мазници ќе се исукаат и изедат вечерва и утре во Битола, по повод верскиот празник Василица. Битолчани на овој ден го вртат мазникот и веруваат ...
1 / 1 POSTS
meta charset="utf-8"
;