Тагови Постови тагирани со "турнеја"

таг: турнеја

ОТИДОА ДА ПЕАТ ВО АМЕРИКА, А СЕ СЛИКАА КАКО ЛОВАТ СРНИ

Додека во Македонија се спроведуваат акции за спасување на бездомните животни поради ниските температури, музичари од битолскиот „Екстра Бенд“ за време на турнејата во Америка биле на лов на срна. Фотографиите на кои двајца членови од бендот стојат покрај ловџија со пушка во рака, кој за уво држи застрелана раскрвавена мртва срна, ги вжештија социјалните мрежи. Ваквото однесување беше осудено...