Тагови Постови тагирани со "Валентина Божиновска"

таг: Валентина Божиновска

СТУДЕНА ВОЈНА

1 Премногу ни беше досадно изминативе две и пол години, па сега добивме малку возбуда во нашите досадни животи. Еве, за почеток, ВМРО-ДПМНЕ од контрапротести се префрли на протести. И кога ги гледаш, како да не знаеш на чиј протест си дојден. Тие зборат дека имало замолчени медиуми. И за Орвелово општество во кое сите биле контролирани. И скандираат...

ДИК ПРОДОЛЖУВА НА ПЛАДНЕ, ПРОТЕСТОТ НА ВМРО-ДПМНЕ ЗАВРШИ МИРНО

Државната изборна комисија во 3.30 часот утринава ја прекина јавната расправа за приговорите поднесени од политичките партии за изборите одржани на 11 декември. Комисијата денеска на пладне ќе продолжи со работа. ДИК досега одби седум од приговорите на Беса, а графологот кој треба да вештачи потпис на избирачко место по осмиот приговор на Беса стигна во ДИК непосредно пред одлагањето....