Категорија: Ngrije zërin për Avokatin e Popullit

1 2 3 5 10 / 43 НАПИСИ
GJYKATA AKOMA NUK KA ÇLIRUAR NJË PERSON GABIMISHT TË GJYKUAR

GJYKATA AKOMA NUK KA ÇLIRUAR NJË PERSON GABIMISHT TË GJYKUAR

Avokatët e Toplifikimit Shkup Veri më 15 shtator të këtij viti kanë dërguar lajmërim drejt Gjykatës themelore Shkupi 2 për tërheqjen e padisë kundër G ...
KSHZ PËR DY VJET U KA BORXH TETË TË ANGAZHUARVE QË SIGURUAN DËSHMITË PËR MASHTRIMET E ZGJEDHJEVE

KSHZ PËR DY VJET U KA BORXH TETË TË ANGAZHUARVE QË SIGURUAN DËSHMITË PËR MASHTRIMET E ZGJEDHJEVE

Komisioni shtetëror i zgjedhjeve (KSHZ) dy vjet u ka borxh para tetë personave të cilët që nga koha e ish kryetarit Nikolla Rillkovski kanë qenë të an ...
NUK MUND T’U NDALOHET NXËNËSVE MBAJTJA E SHAMISË, REAGOI AVOKATI I POPULLIT

NUK MUND T’U NDALOHET NXËNËSVE MBAJTJA E SHAMISË, REAGOI AVOKATI I POPULLIT

Avokati i popullit e gjykoi procedurën e Ministrisë së arsimit e cila me shkresë i ka lejuar drejtorit të shkollës fillore të Ohrit “Bratstvo i Edinst ...
VAJZA ME NEVOJA TË VEÇANTA NGA VRAGOTURCE EDHE NË KLASË TË DYTË VAZHDON TË ECË NGA 13 KILOMETRA DERI NË SHKOLLË

VAJZA ME NEVOJA TË VEÇANTA NGA VRAGOTURCE EDHE NË KLASË TË DYTË VAZHDON TË ECË NGA 13 KILOMETRA DERI NË SHKOLLË

Vazhdon beteja për transportin shkollor të familjes Mlladenovski në fshatin malor Vragoturcë. Edhe këtë vit shkollor, Eleonora e vogël, fëmijë me nevo ...
GJYKATA HEDH NË GJYQ PERSON TË GABUAR DHE NUK DËSHIRON TA TËRHEQË GJYKIMIN

GJYKATA HEDH NË GJYQ PERSON TË GABUAR DHE NUK DËSHIRON TA TËRHEQË GJYKIMIN

Banor i fshatit të Shkupit, Marino, i cili asnjëherë nuk ka pasur banesë dhe as nuk ka përdorur ngrohje qendrore, e pret gjykimin në Gjykatën themelor ...
AVOKATI I POPULLIT HAPI RAST PËR GARZHËN QË KARPOSHI DO TA RËNOJË PËR T’I HAPUR RRUGËN ISH MINISTRIT SPIRO RISTOVSKI

AVOKATI I POPULLIT HAPI RAST PËR GARZHËN QË KARPOSHI DO TA RËNOJË PËR T’I HAPUR RRUGËN ISH MINISTRIT SPIRO RISTOVSKI

  Avokati i popullit lajmëron hetim të detajuar të rastit për garazhën në rrugën Bukureshka në Taftalixhe, të cilën Komuna e Karposhit do ta r ...
MJEKU U SHPËRNGUL NË GJERMANI, BURGU MBETI PA MJEK TË PËRHERSHËM

MJEKU U SHPËRNGUL NË GJERMANI, BURGU MBETI PA MJEK TË PËRHERSHËM

Burgu në fshatin Këshanje, në afërsi të Kumanovës më se një muaj nuk ka mjek të përhershëm dhe për shëndetin e të burgosurve tri herë në javë kujdesen ...
NXËNËSJA E KLASËS SË PARË ME NEVOJA TË VEÇANTA KA ECUR GJITHSEJ 2500 KILOMETRA PËR TË SHKUAR NË SHKOLLË

NXËNËSJA E KLASËS SË PARË ME NEVOJA TË VEÇANTA KA ECUR GJITHSEJ 2500 KILOMETRA PËR TË SHKUAR NË SHKOLLË

Gjatë tërë vitit shkollor nuk u gjend asnjë zgjidhje për problemin e transportit të vajzës me nevoja të veçanta nga fshati i Kumanovës, Vragoturcë, e ...
FAMILJA PRET 16 VJET QË MINISTRIA E FINANSAVE T’IA KTHEJË TOKËN ME DENACIONALIZIM

FAMILJA PRET 16 VJET QË MINISTRIA E FINANSAVE T’IA KTHEJË TOKËN ME DENACIONALIZIM

Numri më i madh i parashtresave te Avokati i popullit nga fusha e raporteve të pronësisë ligjore për 2014,2015 dhe 2016 kanë qenë prej qytetarëve të m ...
BABALLARËT JANË TË DISKRIMINUAR PASI NUK KANË TË DREJTË PËR FËMIJË TË TRETË, PARALAJMËROI AVOKATI I POPULLIT

BABALLARËT JANË TË DISKRIMINUAR PASI NUK KANË TË DREJTË PËR FËMIJË TË TRETË, PARALAJMËROI AVOKATI I POPULLIT

Avokati i popullit kërkon që edhe baballarët të kenë të drejta kompensimi për fëmijën e tretë, pasi me vendimin aktual ligjor bëhet diskriminim dhe tr ...
1 2 3 5 10 / 43 НАПИСИ