БИТОЛА ИМА МАЛКУ ПАДОБРАНЦИ, НО МНОГУ СЕ РОМАНТИЧНИ

Битола, која во минатото беше расадник на воздухопловци поради долгогодишното  постоењето на аероклубот „Мирко Тодоровски“, денес остана само со еден … Продолжи со читање БИТОЛА ИМА МАЛКУ ПАДОБРАНЦИ, НО МНОГУ СЕ РОМАНТИЧНИ