ЛЕГАЛИЗАЦИЈАТА НА ДИВОГРАДБИ Е НАЈГОЛЕМА НЕБУЛОЗА, НЕ МОЖЕ ОД СМЕТКА ЗА СТРУЈА ДА ЗНАЕМЕ ДАЛИ ЗГРАДАТА ЌЕ ИЗДРЖИ ЗЕМЈОТРЕС, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ИЗИИС ШЕШОВ

Според податоците на Министерството за транспорт и врски, во земјава има околу 50.000 дивоградби. Но, реалниот број на дивоградби не … Продолжи со читање ЛЕГАЛИЗАЦИЈАТА НА ДИВОГРАДБИ Е НАЈГОЛЕМА НЕБУЛОЗА, НЕ МОЖЕ ОД СМЕТКА ЗА СТРУЈА ДА ЗНАЕМЕ ДАЛИ ЗГРАДАТА ЌЕ ИЗДРЖИ ЗЕМЈОТРЕС, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ИЗИИС ШЕШОВ