СЛОВЕНЦИТЕ ЈА РАСКАЖАА „ИЛИЈАДА“ НА МИКРОФОНИ – ЗАВРШИ ОХРИДСКО ЛЕТО (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Со театарската претстава „Илијада“ од Хомер во копродукција на Словенско народно гледалишче- Драма, Цанкарјев дом и Градски театар од Љубљана, … Продолжи со читање СЛОВЕНЦИТЕ ЈА РАСКАЖАА „ИЛИЈАДА“ НА МИКРОФОНИ – ЗАВРШИ ОХРИДСКО ЛЕТО (ФОТОГАЛЕРИЈА)