КОМУНИЦИРАМ И СО СЕЛА И МИЦКОСКИ, ЌЕ ЈА ОДБЕРЕМЕ СТРАНАТА КОЈА ИМА ПОДОБРИ АРГУМЕНТИ ЗА ДРЖАВАТА, КАЖА ГАШИ ПО СРЕДБАТА СО ЗАЕВ

Премиерот Зоран Заев и лидерот на Алтернатива Африм Гаши денеска не договорија дали Алтернатива ќе влезе во Владата, туку тоа … Продолжи со читање КОМУНИЦИРАМ И СО СЕЛА И МИЦКОСКИ, ЌЕ ЈА ОДБЕРЕМЕ СТРАНАТА КОЈА ИМА ПОДОБРИ АРГУМЕНТИ ЗА ДРЖАВАТА, КАЖА ГАШИ ПО СРЕДБАТА СО ЗАЕВ