И СО ПОМАЛКУ ПАРИ НА ОХРИДСКО ЛЕТО ЌЕ ДОНЕСЕМЕ ВРВНИ УМЕТНИЦИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРКАТА ВРЕНЦОСКА

Годинава Охридско лето доби 23 милиони денари од Министерството за култура, за разлика од лани кога доби 30,5 милиони денари, … Продолжи со читање И СО ПОМАЛКУ ПАРИ НА ОХРИДСКО ЛЕТО ЌЕ ДОНЕСЕМЕ ВРВНИ УМЕТНИЦИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРКАТА ВРЕНЦОСКА