Категорија: Rrjeti i korrespondentëve

1 2 3 8 10 / 73 НАПИСИ
KAVADARI KA VIDEO-VËZHGIM PËR TRI VITE ME RADHË E MANASTIRI DO TË FILLOJË TË KETË TANI –  PARATË JANË NDARË, POR MUNGON STUDIMI I REALIZUESHMËRISË

KAVADARI KA VIDEO-VËZHGIM PËR TRI VITE ME RADHË E MANASTIRI DO TË FILLOJË TË KETË TANI – PARATË JANË NDARË, POR MUNGON STUDIMI I REALIZUESHMËRISË

Shkatërrimi i pajisjeve urbane në park, thyerja e drunjve, shtyllave të dritës, gardheve me lule, madje edhe tabelave në bulevardin e çmimeve "4 Nënto ...
ASNJË VIKTIMË E DHUNËS NË FAMILJE NGA RAJONI I STRUGËS NUK KA SHFRYTËZUAR SHËRBIMET E QENDRËS SË STREHIMIT PËR MBROJTJE, MBETEN ME DHUNUESIN

ASNJË VIKTIMË E DHUNËS NË FAMILJE NGA RAJONI I STRUGËS NUK KA SHFRYTËZUAR SHËRBIMET E QENDRËS SË STREHIMIT PËR MBROJTJE, MBETEN ME DHUNUESIN

Asnjë femër viktimë e dhunës në familje nga Struga dhe rrethina nuk i ka shfrytëzuar shërbimet e Qendrës Rajonale të Strehimit për Mbrojtje në Ohër. V ...
I GJITHË FSHATI BLLATEC PROTESTON QË TË MOS I HIQET UJI I PJISHËM NGA MINI HIDROCENTRALI QË DUHET TË NDËRTOHET NË BLLATESHNICË

I GJITHË FSHATI BLLATEC PROTESTON QË TË MOS I HIQET UJI I PJISHËM NGA MINI HIDROCENTRALI QË DUHET TË NDËRTOHET NË BLLATESHNICË

Një mijë e tetëqind banorë të fshatit Bllatec do të mbrojnë furnizimin e tyre me ujë me protesta dhe nuk do t'i japin ujë nga lumi Bllateshnica mini h ...
DOKTORI I PENSIONUAR ABDULXHELAL ESATI NGA TEARCA NË MAKINË KA NJË MINI INFERMIERI ME TË CILËN SHPËTON JETË

DOKTORI I PENSIONUAR ABDULXHELAL ESATI NGA TEARCA NË MAKINË KA NJË MINI INFERMIERI ME TË CILËN SHPËTON JETË

Në prag të 21 nëntorit, një dramë e vërtetë u zhvillua në Tearce, kur një punëtor i EVN-së po riparonte një rrjet elektrik me defekt. Për shkak të koh ...
MË NË FUND FILLOI SEANCA KRYESORE Е GJYKIMIТ PËR ZJARRIN NË SPITALIN E KOVIDIT NË TETOVË

MË NË FUND FILLOI SEANCA KRYESORE Е GJYKIMIТ PËR ZJARRIN NË SPITALIN E KOVIDIT NË TETOVË

Pas dy vonesave, nga 8 shtatori i vitit të kaluar, sot filloi gjykimi për zjarrin në spitalin modular të kovidit në Tetovë në Gjykatën Themelore të Te ...
SHEF POLICIE NË BURGUN E MANASTIRIT I PARAQITUR PASI KA RRAHUR PA ARSYE NJË PERSON TË DËNUAR, NDËRKOHË DREJTORIA E BURGUT TË RRAHURIN E ÇON NË IZOLIM

SHEF POLICIE NË BURGUN E MANASTIRIT I PARAQITUR PASI KA RRAHUR PA ARSYE NJË PERSON TË DËNUAR, NDËRKOHË DREJTORIA E BURGUT TË RRAHURIN E ÇON NË IZOLIM

Drejtoria për kryerje të sanksioneve është duke kryer një mbikqyrje ad-hoc dhe hetim pas një paraqitje të një personi të gjykuar për faktin është sulm ...
NJË ÇIFT I SËMURË DHE TEJET I VARFËR LËROJNË TOKËN ME GOMAR DHE MBLEDHIN FRUTA MALI QË TË BLEJNË KRIPË DHE SHEQER

NJË ÇIFT I SËMURË DHE TEJET I VARFËR LËROJNË TOKËN ME GOMAR DHE MBLEDHIN FRUTA MALI QË TË BLEJNË KRIPË DHE SHEQER

Radovani nuk mund të marrë pension sepse nuk ka përvojë pune dhe ata nuk mund të fitojnë të drejtën e mbrojtjes sociale dhe pensionit social sepse kan ...
NJË BANOR I MANASTIRIT E MUNDI KORONAVIRUSITN DHE ME NJË LIDHËS-T PREJ VETËM 20 DENARËSH MUNDËSOI QË SA MË SHUMË PACIENTË TË MARRIN OKSIGJEN

NJË BANOR I MANASTIRIT E MUNDI KORONAVIRUSITN DHE ME NJË LIDHËS-T PREJ VETËM 20 DENARËSH MUNDËSOI QË SA MË SHUMË PACIENTË TË MARRIN OKSIGJEN

Dragan Mickov, 45 vjeç, nga Manastiri, me një zgjidhje të thjeshtë, duke vendosur një lidhës -T që kushton vetëm 20 denarë në një rregullator të oksig ...
SHTËPIA E SHËNDETIT NË RESNJË I PRET MJEKËT TË SPECIALIZOHEN QË KOLEGËT E TYRE TË MOSHUAR TË MUND TË DALIN NË PENSION

SHTËPIA E SHËNDETIT NË RESNJË I PRET MJEKËT TË SPECIALIZOHEN QË KOLEGËT E TYRE TË MOSHUAR TË MUND TË DALIN NË PENSION

Në Shtëpinë e shëndetit në Resnjë vijnë pacientë nga Ohri, Demir Hisari dhe komuna të tjera ku në të cilat, institucionet shëndetore në komunat e tyre ...
ZJARRFIKËSIT E TETOVËS ME MBI 500 NDËRHYRJE, ÇDO DITË SHUHET NGA NJË ZJARR

ZJARRFIKËSIT E TETOVËS ME MBI 500 NDËRHYRJE, ÇDO DITË SHUHET NGA NJË ZJARR

Nga fillimi i vitit zjarrfikësit e Tetovës kanë bërë 500 ndërhyrje, ndërsa në shumicën e rasteve është bërë fjalë për zjarre në Komunën e Tetovës dhe ...
1 2 3 8 10 / 73 НАПИСИ