Категорија: DUA TË THEM

1 2 3 9 10 / 86 НАПИСИ
SHKOI SHTETI

SHKOI SHTETI

1 Në këtë ditë, 12 janar, në vitin 1991 u botua kolumna e parë “Sakam da Kazham” në gazetën “Veçer”. Nuk mund të kujtoj mirë se sa herë deri më tan ...
GURI I ROZETËS

GURI I ROZETËS

1 Kam një problem serioz kur përpiqem të kuptoj ardhjen e jetës në Maqedoni. Kjo u bë veçanërisht e dukshme në euforinë e pritjes së Vitit të Ri. Sipa ...
THIKA TË GJATA

THIKA TË GJATA

1 Ky vit po mbaron bashkë me mbarimin e Nikolla Gruevskit. Besa, na ka malltretuar shumë. Kishte qenë i mundimshëm largimi i tij. Të paktën tre vjet k ...
NJËSH NË DHJETËSHE

NJËSH NË DHJETËSHE

1PSP lajmëroi se ka hapur rast të ri – Shërbime të huaja, me të cilin mbase do të na qartësohet fakti se si lindi historia për furgonat e verdhë aq të ...
UJË DOJRANI

UJË DOJRANI

1Urdhëri “VMRO i javës” i shkon kryetarit të Shkupit, Petre Shilegov. Për deklaratën e dhënë në lidhje me protestat e lajmëruara në rrjetet sociale me ...
ZJARRËFIKËSIT E RADOVISHIT

ZJARRËFIKËSIT E RADOVISHIT

1Mirë mër Zaev! Ti të paktën, vjen nga një biznes privat. Je vetë pronar. Pa të të pyes. Nëse drejtorët që ke vendosur për menaxhim me paratë e tua në ...
MYSAFIRË TË NATËS

MYSAFIRË TË NATËS

1Nuk e di se çfarë mendon të arrijë Gjorge Ivanovi me ato netë të kaluara në vilën në Vodno, ku i mbledh krerët e shtetit dhe të partive për të bërë m ...
EDHE NËN RREZATIM EDHE TË BALANCUAR

EDHE NËN RREZATIM EDHE TË BALANCUAR

1Në po të njëjtën ditë, dy funksionarë të lartë të shtetit dalin me lajme tmerruese. Drejtori i Fondit të shëndetësisë, Den Donçev, në intervistën me ...
INKUBATORË TË KONTAMINUAR

INKUBATORË TË KONTAMINUAR

1Duhet me të vërtetë të jetë kalbur diçka në shtet që vetëm brenda një nate të jetë angazhuar përforcim i kontrollit policor, duke mbyllur 13 kafene d ...
ZHAN MONE

ZHAN MONE

1 Kush do të shkojë, vallë, në shtëpinë e Zhan Monesë pranë Parisit, për të biseduar për pajtimin mes qeverisë dhe opozitës në Parlamentin e Maqedonis ...
1 2 3 9 10 / 86 НАПИСИ