Категорија: DUA TË THEM

1 2 3 4 5 14 30 / 133 НАПИСИ
MARRËVESHJE E DOJRANIT

MARRËVESHJE E DOJRANIT

1Nuk u pëlqyeka emri Maqedonia Veriore. Epo, as mua. Fare s’më pëlqen. Dhe s’është aspak e drejtë. Por, tanimë nuk flasim për emrin. Për emrin kemi fo ...
BURG APO ZBAVITJE

BURG APO ZBAVITJE

1Ftesëëëëëëëë…Një partiiii...Ja ku erdha pa u lajmëruar… Kombi po përballet edhe për njëherë me një zgjedhje fati. Të gëzohet për ftesën për NATO dhe ...
AMNESTI PËR REFERENDUM

AMNESTI PËR REFERENDUM

1Ti je duke ndejtur në shtabin partiak dhe diku papritur dëgjon dikë që të thotë - hajde, të shkojmë në Parlament. Të rrahim shiptarët. T'ia thyejmë k ...
TAKS FRI

TAKS FRI

 1Ashtu është. Evropa është një lavire Babilonase që gjithmonë i shikon interesat e veta. Ashtu është. Nuk jam i kënaqur me datën e kushtëzuar, apo si ...
MOSMARRËVESHJE PËR MARRËVESHJE

MOSMARRËVESHJE PËR MARRËVESHJE

1Është shumë e vështirë të pranohet fakti se është arritur marrëveshje me Greqinë. Nënvetëdijes sonë, disi natyrshëm, me t’u përmendur Greqia, i vjen ...
VERI VERIPERËNDIM

VERI VERIPERËNDIM

1Alo, zgjohuni! Të gjitha qeveritë e Maqedonisë, nga të gjitha partitë që kanë qenë në qeveri, për 27 vjet me radhë negociojnë për ndryshimin e emrit, ...
DREJT PËR KOÇANI

DREJT PËR KOÇANI

1Erdhi edhe një e premte tjetër. Telefoni, të paktën tani që po flasim, nuk ka rënë akoma, as te Ciprasi, as te Zaevi, dhe unë them me vete – le të mo ...
MAQEDONIA E KAFEVE

MAQEDONIA E KAFEVE

1 Ndërkohë që prisja telefonatën e Ciprasit, që është një tjetër pritje historike nga të shumtat që kam përjetuar në Maqedoni, lexova një tuit, që tho ...
FESTËDASHËS TË EMOCIONUAR

FESTËDASHËS TË EMOCIONUAR

1 Mirëmengjes, o popull i Maqedonisë, të dashur bashkëvendas. A pushuat? Apo do të flini edhe pak? Edhe nja dhjetë vjet, apo ndoshta dhe pak më shumë. ...
KARROTË PËR ZAEVIN

KARROTË PËR ZAEVIN

1Jeta në Maqedoni është kaq emocionuese. Sot flemë si maqedonas e në mëngjes gdhihemi të gjithë si ilindenas. Dhe atë, pa asnjë shkrepje plumbi. Pa to ...
1 2 3 4 5 14 30 / 133 НАПИСИ