Категорија: DUA TË THEM

1 3 4 5 6 7 22 50 / 216 НАПИСИ
KURIR DHE KURIR

KURIR DHE KURIR

1Kjo ndjenjë e të qenët në pritje të datave të rëndësishme për të marrë data është shumë familjare. Tani po presim të vijë 15 tetori, e të shohim se ç ...
JOVO DHE DOBRILLA

JOVO DHE DOBRILLA

1Jemi ulur nëpër firmat tona duke bërë biznes plane. I themi vetes, mjaft më me pranimin e të aftëve, të marrim ca të paaftë. Do t’u japim madje dhe r ...
25 PIKË

25 PIKË

1Komikët morën konkurrencë serioze me zëvendëskryeministrin për eurointegrime Bujar Osmani. Qëkur me Parisin dhe Berlinin e bëri punën që të marrim da ...
DERI NË FRYMËN E FUNDIT

DERI NË FRYMËN E FUNDIT

1Kjo që po na ndodh me siguri do të këndohet në ndonjë të ardhme. Do të këndohen këngë që lartësojnë rezistencën e qytetarëve të Maqedonisë për të bër ...
KAUÇ I ÇUDITSHËM

KAUÇ I ÇUDITSHËM

1Zaevi thotë se është logjike që prokurorja speciale Katica Janeva nga paraburgimi në Shutkë i ka dhënë lëndët PSP-së nga prokurori publik Ljubomir Jo ...
3 X PSP

3 X PSP

1Me të vërtetë duhet të jemi të çmendur nëse presim diçka të hajrit nga këto që quhen “negocime për Ligjin e ri të Prokurorisë publike”. Grupe pune në ...
17 KG EURO

17 KG EURO

1Na ishte një herë një shtet në të cilin kryeministri vendos që me 700 milionë euro të ndërtojë në kryeqytet përmendore dhe shatërvanë antikë të stili ...
GËZUAR DITËLINDJEN

GËZUAR DITËLINDJEN

1Si mundej që 4 vjet pas deklaratës së tij: “Të mos lejojmë që kjo ligësi të përsëritet!”, Zoran Zaevi të vijë në derexhe që të deklarojë: “Nuk do të ...
Ja çu doçi

Ja çu doçi

1Prokurorët në Prokurorinë e Krimit të Organizuar duhet të kenë qenë shumë duke u mërzitur në plazh, pasi që vendosën të ndërhyjnë pak në punën e tyre ...
ORCE PËR PSP-NË

ORCE PËR PSP-NË

1Në këtë vit ku shënohet përvjetori i 75-të i ASNOM-it, atmosfera para Ilindenit në shtetin tonë, të paktën sipas komunikatave të policisë dhe deklara ...
1 3 4 5 6 7 22 50 / 216 НАПИСИ