Категорија: DUA TË THEM

1 4 5 6 7 8 22 60 / 216 НАПИСИ
Twitter thotë

Twitter thotë

1 Në të njëjtën ditë kur kryeministri mbajti një konferencë për shtyp për të thënë se Qeveria bën ndonjë platformë për të luftuar dezinformatat dhe la ...
LAMTURIMIRË ÇARLI

LAMTURIMIRË ÇARLI

1Nëse do t’i vendosnim të gjitha ngjarjet që ndodhën javën e kaluar në skenarin e një filmi, ai skenar nuk do të ishte skenar i hajrit, pasi zhvillimi ...
BUKË E GJALPË

BUKË E GJALPË

1Ja deri ku e solli politika e kuadrove kryeministrin Zoran Zaev me moton: “të kemi për bukë”. E solli në situatë ku i duhet t’u përgjigjet pyetjeve t ...
TIPIKE E LSDMS-SË

TIPIKE E LSDMS-SË

1 Pse jeni kaq negativë ndaj Qeverisë? I mbytët ditë për ditë. Ç’u bënë ata? Thes boksieri? Ka dallim. ja për shembull, Hazbi Lika si zëvendëskryemini ...
MURMURITJE NËN YLBER

MURMURITJE NËN YLBER

1Personalisht njoh disa persona të cilët i çonin fëmijët e tyre në shkolla të tjera apo gjenin lidhje që të transferohen në klasa të tjera pasi te kla ...
GJARPËR NË MATKË

GJARPËR NË MATKË

1 Isha për disa ditë në një mbledhje gazetarësh në Sarajevë. Ndërkohë i ndjekja nga pak lajmet lokale. Ja se me çfarë merret Bosnja dhe Hercegovina, a ...
3 MUAJ MAKTHI

3 MUAJ MAKTHI

1Mirë atëherë, le të pushojmë. Të çlirohemi nga e pritura. Ndoshta datë për fillim të negociatave me BE-në do të ketë në tetor. Ndoshta deri në fund t ...
NË PRITJE TË SHQIPËRISË

NË PRITJE TË SHQIPËRISË

1Nëse do të isha ndonjë gjerman apo francez, ndërsa do të planifikoja pushimin e verës për të vendosur se cilit det t’i futesha, nuk do të më bëhej vo ...
DATË PËR NJË FIJE

DATË PËR NJË FIJE

1Ç’është për t’u habitur nëse Maqedonia nuk merr datën për fillimin e negociatave me BE-në në qershor? Dhe përse gëzohen ata që gëzohen? Vallë e bëjnë ...
PAVLE DHE TAMARA

PAVLE DHE TAMARA

1Mirë, Pavle dha dorëheqje. Po të tjerët? Kjo është përgjigja e të gjithë funksionarëve të përzgjedhur dhe të emëruar të cilët vazhdojnë të tërheqin ç ...
1 4 5 6 7 8 22 60 / 216 НАПИСИ