Категорија: DUA TË THEM

1 5 6 7 8 9 29 70 / 289 НАПИСИ

MOS ËSHTË I YNI?

1 Venko Filipçe del dhe thotë se katër spitale në shtet tashmë nuk kanë shtretër të lirë për të sëmurët me kovid-19 dhe se Klinika infektive në Shkup ...

PRAPANICA PËR KARRIGE

1Takim i jashtëzakonshëm konsultativ i ministrit Venko Filipçe me Komisionin për sëmundje infektive, pas rekordit prej 225 rasteve pozitive me koronav ...

RIEDUKIM SPECIAL

1Ç’po bëni në lidhje me fillimin e negociatave me BE? Asgjë, ja. Presim Bullgarinë të na riedukojë sipas standardeve të Evropës. Krasimir Karakaçanov, ...

IDILI BULLGAR

1 Imagjinoni sikur të ishit një punëtor i ndonjë drejtorie të Ballkanit në Ministrinë e punëve të jashtme në Hagë, Berlin, Kopenhagen, Madrid, Vilnius ...

VETËKRITIKË MIQËSORE

1 Dëgjoj Zoran Zaevin se si ankohet për administratën jofikase shtetërore dhe them me vete – vallë, ky njeri është kryeministër apo qytetar, që po na ...

BUKË PËR TË TËRË

1 Nëse për tre muaj me radhë lajmi kryesor është se nuk mund të gjendet se kush e ndërton këtë objekt ilegal te “Mavrovka” në qendër të Shkupit, që ng ...
ZILJA SHPËTIMTARE

ZILJA SHPËTIMTARE

1Në këtë Maqedoni të përjetshme, nuk ekzison asnjë problem, zgjidha e të cilit nuk do të mund të shtyhej. Kështu, e njëjta gjë vlen edhe për vitin shk ...
I PARI – GOMARI

I PARI – GOMARI

1Në Maqedoni, koha është gjithçka që kemi. E kështu, edhe historia, të cilën do ta shkruajë qeveria reformuese e Zoran Zaevit dhe Ali Ahmetit, e përbë ...
KËMBËSORË DHE KALORËS

KËMBËSORË DHE KALORËS

1Shumë më intereson se si Hristijan Mickoskit dhe deputetëve të rinj të koalicionit të VMRO-DPMNË-së iu kujtua të shkojnë në Vodno në mes të gushtit, ...
MASONI I MAVROVKËS

MASONI I MAVROVKËS

1Njerëz, rasti “Mavrovka” ka diçka të re – MPB paska dëshmi të cilat janë bazë për dyshim mbi përgjegjësit e ndërtimit të paligjshëm që tashmë dy muaj ...
1 5 6 7 8 9 29 70 / 289 НАПИСИ