Категорија: Сакам да кажам

1 2 3 162 10 / 1620 НАПИСИ
МАРШАЛОВ ФОНД

МАРШАЛОВ ФОНД

Ќе се формира Министерство за ненадлежност со вицепремиер што ќе го води телото за меѓуресорска координација на ненадлежности на сите министерства и д ...
ЗА СРЕЌА, СМРДИ

ЗА СРЕЌА, СМРДИ

Нека не ни продаваат приказни дека граѓаните ги гласале затоа што сакаат да имаат повеќе министри. ...
МОЛК НА СКРШЕНИТЕ ГЛАВИ

МОЛК НА СКРШЕНИТЕ ГЛАВИ

Мала е италијанската лента, а големо е името Македонија ...
ХАЛКИДИКИ И ТЕСАЛОНИКИ

ХАЛКИДИКИ И ТЕСАЛОНИКИ

Која држава? Северна, несеверна, барем Македонија ќе им ѕунеше во ушите. ...
Е ПА, АЈ ФИРОМ ДА ГО ВРАТИМЕ

Е ПА, АЈ ФИРОМ ДА ГО ВРАТИМЕ

Придавката „северна“ ти е проблем? Тогаш избери што ти е поважно: името, јазикот или нацијата? ...
ВИСТИНСКИ ПРИЈАТЕЛИ

ВИСТИНСКИ ПРИЈАТЕЛИ

Колку амбулантни возила купивме од парите за Евровизија? ...
ДРВО СО ПАРИ

ДРВО СО ПАРИ

Ова економскиов раст многу напорен бил, да одмориме уште малку ...
О, ДУШО МОЈА

О, ДУШО МОЈА

Истрошија и европска идеја и вредности со глупостите што ги повторуваат божем во име на ЕУ. ...
МУРТИ И КУРТИ

МУРТИ И КУРТИ

Фала ти, СДСМ, што за седум години успеа да нѐ доведеш до тоа дереџе ВМРО да ни зборува за горда Македонија. ...
ДОЗВОЛА ЗА КРАДЕЊЕ

ДОЗВОЛА ЗА КРАДЕЊЕ

Ние Охрид уште не можеме да го доупропастиме, никако од УНЕСКО да се спасиме, а сме запнале да ги чуваме спомените од „Златно славејче“.   ...
1 2 3 162 10 / 1620 НАПИСИ