Категорија: Сакам да кажам

1 2 3 4 159 20 / 1582 НАПИСИ
КАМШИКАРОТ ТРОКИРА

КАМШИКАРОТ ТРОКИРА

Дај да товариме што може уште да се товари. ...
ТЕНДЕРОТ Е КРИВ

ТЕНДЕРОТ Е КРИВ

Браво за власта што сака да ја идентификуваме со распашани кафеанџии. ...
АЛО, БУДАЛО

АЛО, БУДАЛО

Левичарска власт од црквата направи политички фактор.  ...
БАЛАНСЕР ЗА ТОЈОТА

БАЛАНСЕР ЗА ТОЈОТА

Најмал проблем е што Мерко е ставен на црната листа на САД. Поголем проблем е сите ние сме на црна листа во сопствената држава. ...
БУГАРСКИ ГЛУПОСТИ

БУГАРСКИ ГЛУПОСТИ

Германија прави пријателски гест на поддршка за Македонија, во истата таа Европска унија каде што Македонија има еден непријател, и тоа првиот комшија ...
СЛУПЧАНСКИ ФРОНТ

СЛУПЧАНСКИ ФРОНТ

Следен чекор ќе биде да почнеме да се лекуваме по партиска линија. Партиски неопределените нека извинат. ...
ЗОРТ, А?

ЗОРТ, А?

Ем одеднаш на ЕУ ѝ станавме интересни. Ем ни викаат дека сме им потребни. Ем пак не ни кажуваат кога ќе нè примат. Ниту пак дали воопшто ќе нè примат. ...
АЛИ МАКЕДОНСКИ

АЛИ МАКЕДОНСКИ

Кога ќе влеземе во ЕУ ќе живееме како во Југославија. ...
РАДЕВ И ПИКОЛОМИНИ

РАДЕВ И ПИКОЛОМИНИ

„Посети ја Русија, пред Русија да те посети тебе“. ...
МАТУРСКО ТАБЛО

МАТУРСКО ТАБЛО

Не само што си ги дигнаа платите, туку и не знаат колкави им се. Кој вработен човек не знае колкава му е платата? ...
1 2 3 4 159 20 / 1582 НАПИСИ