Категорија: Сакам да кажам

1 2 3 4 5 163 30 / 1624 НАПИСИ
СЕНДВИЧ ЗА ПАСОШОТ

СЕНДВИЧ ЗА ПАСОШОТ

Многу би сакал да знам колкумина од македонските пратеници покрај обичниот и дипломатскиот пасош со себе си го носат и бугарскиот пасош. ...
НА ШТРЕК

НА ШТРЕК

Да веруваме дека пасошите што сме ги извадиле денес ќе ни важат до 2034, ама да бидеме спремни дека веќе утре нема да важат. ...
МАГАРЕШКА КЛУПА

МАГАРЕШКА КЛУПА

Што уште може да се случи, кога партијата ти кажува дали и кога да земеш боледување ...
ДРЖАВЕН ПРИТВОР

ДРЖАВЕН ПРИТВОР

Па и окупирани да бевме, било која туѓа власт да дојдеше, ќе ни издадеше лични документи. ...
ПОРАЗ КАКО ПОБЕДА

ПОРАЗ КАКО ПОБЕДА

Е па, така е кога сојузништвото го сфаќаш како подаништво. ...
ДОАЃА ВРЕМЕ

ДОАЃА ВРЕМЕ

Нека ни е на здравје ручекот ...
ДУПЛИ ТРОШОК

ДУПЛИ ТРОШОК

Значи, и авион може да падне, ама ДУИ не смее да падне. ...
ПРИЈАТЕН ЛЕТ

ПРИЈАТЕН ЛЕТ

А за нас што останавме: „Извинете за доцнењето, ви благодариме што летавте со нас“. ...
ПРАВДА ЗА ЌОСЕТО

ПРАВДА ЗА ЌОСЕТО

Само апашите не се уморија. Нè фатија на кондиција, на маратонот кон ЕУ. Ќе ни држат трибини како да се вратат младите дома. За што да се вратат? На Ќ ...
НОВОГОДИШНИ КРАСТАВИЦИ

НОВОГОДИШНИ КРАСТАВИЦИ

Со кампањата од 350.000 евра „Европска иднина, поблиску од било кога“, Владата нè казнува оти сме биле глупави што сме останале тука и сме верувале де ...
1 2 3 4 5 163 30 / 1624 НАПИСИ