Категорија: DUA TË THEM

1 2 3 4 5 6 18 40 / 178 НАПИСИ
MEGAFON MBIPARTIAK

MEGAFON MBIPARTIAK

1.Foto numër 1: Kandidatja e VMRO-DPMNE-së për kryetare të shtetit Gordana Siljanovska-Davkova në mbledhje të partive të djathta evropiane në Bruksel, ...
VJENË – BUDAPEST

VJENË – BUDAPEST

1 16 të akuzuar për sulmin e Parlamentit më 27 prill 2017 morën 211 vjet burg. Më së shumti mori Mitko Çavkovi, drejtori i atëhershëm i Byrosë për sig ...
BUDALLALLËK I DYFISHTË

BUDALLALLËK I DYFISHTË

1 Kur e panë Katica Janevën që përçapte çamçakëz duke dhënë deklaratën ku thotë se dikush mund të shpëtojë, ata që gjithnjë kanë pritshmëri të mëdha n ...
PLATFORMË E SARAJIT

PLATFORMË E SARAJIT

1Në një shtet rrojnë një ministër i punëve të brendshme, një ministër për transport dhe lidhje dhe një kryetar i kryeqytetit. Të tre këta dalin bashkë ...
MILE DHE SPIRE

MILE DHE SPIRE

1Çdo herë kur funksionarët e VMRO-DPMNE-së përballen me drejtësinë, kur përgjigjen për krimet dhe shkeljet që kanë bërë gjatë kohës së Nikolla Gruevsk ...
STAJKOVCË – LLASKARCË

STAJKOVCË – LLASKARCË

1Pavarësisht të gjithave, ky shtet vazhdon të jetojë falë njerëzve të mirë. Atyre njerëzve që janë të vetëdijshëm dhe të ndërgjegjshëm e që nuk kurseh ...
PËRBINDËSH I PRIVILEGJUAR

PËRBINDËSH I PRIVILEGJUAR

1Këta të LSDM-së kanë ndërmend ta mposhtin VMRO-DPMNE-në me armët VMRO-së. Mickoski, me anë të konkursit për kandidat për president, ashtu si Zaevi. L ...
SHËN BDI

SHËN BDI

1 “Asnjë krim nuk duhet të mbetet pa u ndëshkuar”, deklaroi ministresha e drejtësisë Renata Deskoska dhe përnjëherë mbolli optimizëm në jetët tona. Se ...
EJUP GONSALES

EJUP GONSALES

 1Po tani, çfarë do të bëjmë? Ç’do të bëjnë, vallë, me urrejtjen e nacionalistëve ballkanas që kur Marrëveshja e Prespës kaloi në Parlamentin e Greq ...
40 КAFENE

40 КAFENE

1Mirë, pra. Ja ku përfundoi edhe meseleja e emrit. Edhe Ligji për gjuhë u publikua në Gazetën zyrtar dhe Ligji për ndalim të korrupsionit më në fund u ...
1 2 3 4 5 6 18 40 / 178 НАПИСИ