Таг: „16 дена активизам против родово базирано насилство“

И ЈАС СУМ ДОМСКО ДЕТЕ, ЗНАМ ШТО Е СКРШЕНО СРЦЕ И ЗНАМ ШТО Е ЉУБОВ, ВЕЛИ ШЕФОТ НА УНИЦЕФ ВО МАКЕДОНИЈА БЕНЏАМИН ПЕРКС

И ЈАС СУМ ДОМСКО ДЕТЕ, ЗНАМ ШТО Е СКРШЕНО СРЦЕ И ЗНАМ ШТО Е ЉУБОВ, ВЕЛИ ШЕФОТ НА УНИЦЕФ ВО МАКЕДОНИЈА БЕНЏАМИН ПЕРКС

Во Македонија нема доволно податоци за насилството врз жените и девојчињата за да се разбере проблемот, но глобалните бројки се дека една третина од ж ...
СОБРАНИЕТО ЌЕ СЕ ОБОИ ПОРТОКАЛОВО ЗА КАМПАЊАТА ПРОТИВ НАСИЛСТВОТО ВРЗ ЖЕНИТЕ

СОБРАНИЕТО ЌЕ СЕ ОБОИ ПОРТОКАЛОВО ЗА КАМПАЊАТА ПРОТИВ НАСИЛСТВОТО ВРЗ ЖЕНИТЕ

Денес е Меѓународниот ден за елиминација на насилството врз жените 24 ноември и дигиталната редакција САКАМДАКАЖАМ.МК го обои логото на својата страни ...
2 / 2 НАПИСИ