Таг: Адисонова болест

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ – АДИСОНОВА БОЛЕСТ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ – АДИСОНОВА БОЛЕСТ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ секој ден во февруари се зборува за една ретка болест, начинот на дијагностицирање, третман и ...
1 / 1 НАПИСИ