Таг: АРМ четврт 2

42 ЖИТЕЛИ КУПИЈА ПАРЦЕЛИ, ПЛАТИЈА КОМУНАЛИИ, А ОПШТИНА БИТОЛА 11 ГОДИНИ НЕ ИМ НАПРАВИ ПАТ ЗА ПРИСТАП

42 ЖИТЕЛИ КУПИЈА ПАРЦЕЛИ, ПЛАТИЈА КОМУНАЛИИ, А ОПШТИНА БИТОЛА 11 ГОДИНИ НЕ ИМ НАПРАВИ ПАТ ЗА ПРИСТАП

Четириесет и двајца сопственици на парцели во битолската касарна, АРМ четврт 2, за кои уредно и навремено платиле комуналии, единаесет години не можат ...
1 / 1 НАПИСИ