Таг: аукција

1 212 / 12 НАПИСИ
НЕДОПУШЕНА ПУРА НА ЧЕРЧИЛ СЕ ПРОДАВА ЗА 12.000 ДОЛАРИ

НЕДОПУШЕНА ПУРА НА ЧЕРЧИЛ СЕ ПРОДАВА ЗА 12.000 ДОЛАРИ

Недопушената пура, која пред 70 години ја пушел тогашниот британски премиер Винстон Черчил, се продава на аукција за 12.000 долари. Черчил ја пушел пу ...
СЕ ПРОДАВА ПРИВАТНИОТ АВИОН НА ЕЛВИС ПРИСЛИ ЗА 2 ДО 3.5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

СЕ ПРОДАВА ПРИВАТНИОТ АВИОН НА ЕЛВИС ПРИСЛИ ЗА 2 ДО 3.5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

Приватниот авион на рок легендата Елвис Присли е ставен на аукција на пистата во Њу Мексико каде што е паркиран веќе 30 години. Црвениот Локид Џетс ...
1 212 / 12 НАПИСИ