Таг: четиривалентни

ВАКЦИНИ ЗА ГРИП ПО 650 ДЕНАРИ ИМА САМО ВО СКОПЈЕ, ВАКЦИНАЦИЈАТА СО НОВИ ПРОДОЛЖУВА ОД ПОНЕДЕЛНИК ВО СИТЕ ЦЕНТРИ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ

ВАКЦИНИ ЗА ГРИП ПО 650 ДЕНАРИ ИМА САМО ВО СКОПЈЕ, ВАКЦИНАЦИЈАТА СО НОВИ ПРОДОЛЖУВА ОД ПОНЕДЕЛНИК ВО СИТЕ ЦЕНТРИ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ

Комерцијални вакцини за заштита од сезонски грип кои чинат 650 денари има само уште во Центарот за јавно здравје Скопје. Останатите центри за јавно зд ...
ВАКЦИНАЦИЈАТА ПРОТИВ СЕЗОНСКИ ГРИП ПОЧНУВА ОД ПОНЕДЕЛНИК, ВАКЦИНИТЕ ЌЕ ЧИНАТ 650 ДЕНАРИ

ВАКЦИНАЦИЈАТА ПРОТИВ СЕЗОНСКИ ГРИП ПОЧНУВА ОД ПОНЕДЕЛНИК, ВАКЦИНИТЕ ЌЕ ЧИНАТ 650 ДЕНАРИ

Вакцинацијата против сезонски грип почнува од понеделник, а годинава се обезбедени 41.000 дози нови четривалентни вакцини. Од нив 28.000 дози, кои ги ...
МАКЕДОНИЈА ПРВПАТ НАБАВИ ЧЕТИРИВАЛЕНТНИ ВАКЦИНИ ПРОТИВ ГРИП ПО ПРЕПОРАКА НА СВЕТСКАТА ЗДРАВСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЈА

МАКЕДОНИЈА ПРВПАТ НАБАВИ ЧЕТИРИВАЛЕНТНИ ВАКЦИНИ ПРОТИВ ГРИП ПО ПРЕПОРАКА НА СВЕТСКАТА ЗДРАВСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЈА

Годишно од грип во Европската унија има околу 70.000 смртни случаи, а 90 отсто од нив се лица на возраст над 65 години, покажуваат податоците од Европ ...
3 / 3 НАПИСИ