Таг: Џезаир Шаќири - Хоџа

БОШКОВСКИ ГО ЗАЕБАА НЕГОВИТЕ, МЕНЕ МОИТЕ, РЕЧЕ КОМАНДАНТ ХОЏА ЗА НЕИСПИЕНОТО ЗАЕДНИЧКО КАФЕ СО СОВЕТНИКОТ НА ЗАЕВ

БОШКОВСКИ ГО ЗАЕБАА НЕГОВИТЕ, МЕНЕ МОИТЕ, РЕЧЕ КОМАНДАНТ ХОЏА ЗА НЕИСПИЕНОТО ЗАЕДНИЧКО КАФЕ СО СОВЕТНИКОТ НА ЗАЕВ

Џезаир Шаќири - Хоџа, кој прво беше именуван за советник на премиерот Зоран Заев, а потоа под притисок на јавноста си даде оставка, во радио емисија м ...
ПОСЕБНО СЕМЕЈСТВО

ПОСЕБНО СЕМЕЈСТВО

1 Ете ти сега нов проблем. Што правиме ако на премиерот Зоран Заев итно му затреба совет од областа на внатрешната безбедност и борбата против радикал ...
НЕ МИ Е ДО ПАРИТЕ, СЕ ПОВЛЕКУВАМ ОД СОВЕТНИК НА ПРЕМИЕРОТ ЗА ДА НЕ ТРПИ МАКЕДОНИЈА НА ПАТОТ КОН ЕУ И НАТО, ВЕЛИ ЏЕЗАИР ШАЌИРИ – ХОЏА

НЕ МИ Е ДО ПАРИТЕ, СЕ ПОВЛЕКУВАМ ОД СОВЕТНИК НА ПРЕМИЕРОТ ЗА ДА НЕ ТРПИ МАКЕДОНИЈА НА ПАТОТ КОН ЕУ И НАТО, ВЕЛИ ЏЕЗАИР ШАЌИРИ – ХОЏА

Џезаир Шаќири-Хоџа се повлекува од функцијата надворешен соработник на премиерот Зоран Заев. Џезаир Шаќири, поранешен командант на ОНА, кој веќе не ...
23 СОВЕТНИЦИ МЕЃУ КОИ Е И ЉУБЕ БОШКОВСКИ ОДАТ НА РАБОТА, ХОЏА И УШТЕ 32 РАБОТАТ ОД ДОМА

23 СОВЕТНИЦИ МЕЃУ КОИ Е И ЉУБЕ БОШКОВСКИ ОДАТ НА РАБОТА, ХОЏА И УШТЕ 32 РАБОТАТ ОД ДОМА

23 лица кои го советуваат премиерот Зоран Заев секој ден одат на работа во Владата и имаат свои канцеларии, додека 33 надворешните соработници не доаѓ ...
ЗАЕВ ГИ НАЛУТИ АМЕРИКАНЦИТЕ СО ХОЏА И БОШКОСКИ

ЗАЕВ ГИ НАЛУТИ АМЕРИКАНЦИТЕ СО ХОЏА И БОШКОСКИ

Назначувањето на поранешниот командант на ОНА Џезаир Шаќири - Хоџа за советник на премиерот Зоран Заев, предизвика загриженост и кај Амбасадата на САД ...
5 / 5 НАПИСИ