Таг: Џил Бајден

РАЛФ ЛОРЕН И МЛАДИ АМЕРИКАНСКИ ДИЗАЈНЕРИ ЈА ДИКТИРАА МОДАТА НА ИНАУГУРАЦИЈАТА НА БАЈДЕН

РАЛФ ЛОРЕН И МЛАДИ АМЕРИКАНСКИ ДИЗАЈНЕРИ ЈА ДИКТИРАА МОДАТА НА ИНАУГУРАЦИЈАТА НА БАЈДЕН

Инаугурацијата на Џо Бајден не претставува само идеолошки пресврт за Америка, туку навестува и стилска промена во официјалните појавувања. Заминувањет ...
МЕСТО ДОНАЛД И МЕЛАНИЈА ТРАМП, ЏО И ЏИЛ БАЈДЕН ЌЕ БИДАТ ПРЕЧЕКАНИ ВО БЕЛАТА КУЌА ОД ПОРАНЕШЕН ХОТЕЛСКИ СЛУЖБЕНИК

МЕСТО ДОНАЛД И МЕЛАНИЈА ТРАМП, ЏО И ЏИЛ БАЈДЕН ЌЕ БИДАТ ПРЕЧЕКАНИ ВО БЕЛАТА КУЌА ОД ПОРАНЕШЕН ХОТЕЛСКИ СЛУЖБЕНИК

Доналд и Меланија Трамп ќе ја избегнат традицијата да им посакаат добредојде на новите жители на Белата куќа Џо и Џил Бајден и место нив, тоа ќе го на ...
ИДНАТА ПРВА ДАМА НА САД Е ДОКТОР НА НАУКИ КОЈА ЧЕТИРИ ПАТИ ГО ОДБИЛА БАЈДЕН ПРЕД ДА СЕ СОГЛАСИ НА БРАК

ИДНАТА ПРВА ДАМА НА САД Е ДОКТОР НА НАУКИ КОЈА ЧЕТИРИ ПАТИ ГО ОДБИЛА БАЈДЕН ПРЕД ДА СЕ СОГЛАСИ НА БРАК

По бивш модел, во Белата куќа влегува доктор на науки. Џил Бајден, идната прва дама на САД, често ја опишуваат како најголемиот бранител на нејзиниот ...
3 / 3 НАПИСИ