Таг: ДКСК

ЧЕТВОРИЦА СЛУЖБЕНИЦИ ВО АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА ПОЗИТИВНИ НА  КОВИД-19, В ПОНЕДЕЛНИК СЕ ТЕСТИРААТ СИТЕ ВРАБОТЕНИ

ЧЕТВОРИЦА СЛУЖБЕНИЦИ ВО АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19, В ПОНЕДЕЛНИК СЕ ТЕСТИРААТ СИТЕ ВРАБОТЕНИ

Четворица вработени од Секретаријатот на Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) се позитивни на коронавирусот. Овие службени лица дозн ...
АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА ПРВА ЈА ПОЧНАЛА ДЕСОРОСОИЗАЦИЈАТА ШТО ЈА НАРАЧА ГРУЕВСКИ – ПОБАРАЛА КОНТРОЛА ЗА 21 НЕВЛАДИНА ОРГАНИЗАЦИЈА

АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА ПРВА ЈА ПОЧНАЛА ДЕСОРОСОИЗАЦИЈАТА ШТО ЈА НАРАЧА ГРУЕВСКИ – ПОБАРАЛА КОНТРОЛА ЗА 21 НЕВЛАДИНА ОРГАНИЗАЦИЈА

Антикорупциката комисија побарала надлежно постапување од Јавното обвинителство за 21 здружение и фондација и една политичка партија, односно, детални ...
ГРАЃАНИТЕ НЕ ВЕРУВААТ ДЕКА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА ИСТРАЖУВА КОРУПЦИЈА

ГРАЃАНИТЕ НЕ ВЕРУВААТ ДЕКА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА ИСТРАЖУВА КОРУПЦИЈА

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) најмногу потфрлила кај надлежностите поврзани со надзор и контрола, и тоа кај оние поврзани со ...
ДКСК: НЕ СЕ ВРАБОТУВААТ СПЕЦИЈАЛНИ, ТУКУ ПОСЕБНИ АНТИКОРУПЦИОНЕРИ

ДКСК: НЕ СЕ ВРАБОТУВААТ СПЕЦИЈАЛНИ, ТУКУ ПОСЕБНИ АНТИКОРУПЦИОНЕРИ

Државната комисија за спречување на корупцијата реагира на вчера објавениот текст на САКАМДАКАЖАМ.МК, „По специјалниот обвинител доаѓаат и специјални ...
4 / 4 НАПИСИ