Таг: „Дрим фектори“

СОРЕНТИНО, ЛАРАИН, ШРЕДЕР, КЕМПИОН, ЏИЛЕНХАЛ ВО ТРКАТА ЗА ЗЛАТЕН ЛАВ ВО ВЕНЕЦИЈА

СОРЕНТИНО, ЛАРАИН, ШРЕДЕР, КЕМПИОН, ЏИЛЕНХАЛ ВО ТРКАТА ЗА ЗЛАТЕН ЛАВ ВО ВЕНЕЦИЈА

Пет италијански филмови, меѓу кои и на оскаровецот Паоло Сорентино и на Микеанџело Фрамартино, се меѓу 21 кандидат за престижниот Златен лав на 78. Фи ...
КОПРОДУКЦИЈА НА „ДРИМ ФЕКТОРИ“ МЕЃУ 29-ТЕ МЕЃУНАРОДНИ ФИЛМОВИ КОИ ЌЕ ДОБИЈАТ ПАРИ ОД ЕУРИМАЖ

КОПРОДУКЦИЈА НА „ДРИМ ФЕКТОРИ“ МЕЃУ 29-ТЕ МЕЃУНАРОДНИ ФИЛМОВИ КОИ ЌЕ ДОБИЈАТ ПАРИ ОД ЕУРИМАЖ

Албанско-македонската копродукција „Мојата мајка е космонаут“ во режија на Анди Делиана, е меѓу 29-те меѓународни проекти кои ќе добијат пари од Европ ...
2 / 2 НАПИСИ