Таг: ЕФН

БОЖИНОВСКИ ШТРАЈКУВА СО ГЛАД ВО ПРИТВОР, ЗНМ И ЕФН БАРААТ ИТНО ОСЛОБОДУВАЊЕ

БОЖИНОВСКИ ШТРАЈКУВА СО ГЛАД ВО ПРИТВОР, ЗНМ И ЕФН БАРААТ ИТНО ОСЛОБОДУВАЊЕ

Притворениот новинар Зоран Божиновски почнал штрајк со глад на 14 септември поради неоправдано продолжување на притворот и одолжување на судскиот проц ...
1 / 1 НАПИСИ