Таг: европска архитектура

ТРГОВЦИТЕ БОРИС И АТАНАС ЧOРБЕ ЈА ИМАЛЕ ПРВАТА КУЌА ВО ЕВРОПСКИ СТИЛ ВО ОХРИД

ТРГОВЦИТЕ БОРИС И АТАНАС ЧOРБЕ ЈА ИМАЛЕ ПРВАТА КУЌА ВО ЕВРОПСКИ СТИЛ ВО ОХРИД

Препознатливата куќа во центарот на Охрид, на почетокот од кејот на Охридското езеро била првиот објект во градот кој бил изграден во стилот на европс ...
1 / 1 НАПИСИ