Таг: Фреди Ринкон

ЛЕГЕНДАРНИОТ КОЛУМБИСКИ ФУДБАЛЕР ФРЕДИ РИНКОН ПОЧИНА ПО СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА

ЛЕГЕНДАРНИОТ КОЛУМБИСКИ ФУДБАЛЕР ФРЕДИ РИНКОН ПОЧИНА ПО СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА

Легендарниот колумбиски фудбалер Фреди Ринкон почина од последиците на сообраќајна несреќа. Автомобилот што го возеше 55-годишниот Ринкон беше удрен о ...
1 / 1 НАПИСИ