Таг: Ганг

СИРОМАШНИ ИНДИЈЦИ НЕ МОЖАТ ДА ПЛАТАТ КРЕМИРАЊЕ, ПА ГИ ПУШТААТ ТЕЛАТА НА ЖРТВИТЕ НА КОВИД-19 ВО РЕКАТА ГАНГ

СИРОМАШНИ ИНДИЈЦИ НЕ МОЖАТ ДА ПЛАТАТ КРЕМИРАЊЕ, ПА ГИ ПУШТААТ ТЕЛАТА НА ЖРТВИТЕ НА КОВИД-19 ВО РЕКАТА ГАНГ

Телата на можни жртви на ковид-19 испливаа на брегот на реката Ганг во северна Индија, што предизвика шок и паника меѓу локалните жители. Десетици тел ...
1 / 1 НАПИСИ