Таг: Годишен план

АНТИКОРУПЦИСКА ЌЕ ГО ПРОВЕРУВА ИМОТОТ НА СУДИИТЕ И ОБВИНИТЕЛИТЕ ВО 2020

АНТИКОРУПЦИСКА ЌЕ ГО ПРОВЕРУВА ИМОТОТ НА СУДИИТЕ И ОБВИНИТЕЛИТЕ ВО 2020

Правосудството е оценето како столб со висок ризик од коруптивни и други влијанија, па оттаму носителите на функции од овој столб, судиите и јавните о ...
1 / 1 НАПИСИ