Таг: Горан Сугарески

1 4 5 651 / 51 НАПИСИ
ПОРАДИ ГРЕШКИТЕ, ГРАДБАТА НА АВТОПАТОТ КИЧЕВО-ОХРИД ПОСКАПЕ ЗА 120 МИЛИОНИ ЕВРА, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ СУГАРЕСКИ

ПОРАДИ ГРЕШКИТЕ, ГРАДБАТА НА АВТОПАТОТ КИЧЕВО-ОХРИД ПОСКАПЕ ЗА 120 МИЛИОНИ ЕВРА, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ СУГАРЕСКИ

Катастрофалните грешки и пропусти при изградбата на автопатот Кичево – Охрид предизвикуваат дополнителен трошок од 120 милиони евра пари на граѓаните, ...
1 4 5 651 / 51 НАПИСИ