Таг: Ѓорѓи Гиров

„АКО ИМАВМЕ ШТО ДА ДЕЛИМЕ ОД РОДИТЕЛИТЕ ЌЕ СЕ СКАРАВМЕ КОЈ ДА ГО ЗЕМЕ ПОМАЛИОТ ДЕЛ“ БЕШЕ МОТО НА АЛЕКСАНДАР ЏАМБАЗОВ, ВЕЛИ БРАТ МУ ЃОРЃИ ГИРОВ

„АКО ИМАВМЕ ШТО ДА ДЕЛИМЕ ОД РОДИТЕЛИТЕ ЌЕ СЕ СКАРАВМЕ КОЈ ДА ГО ЗЕМЕ ПОМАЛИОТ ДЕЛ“ БЕШЕ МОТО НА АЛЕКСАНДАР ЏАМБАЗОВ, ВЕЛИ БРАТ МУ ЃОРЃИ ГИРОВ

„Замина со нашата животна максима: 'Брат, ако имавме што да делиме од нашите родители, ќе се скаравме околу тоа кој да го земе помалиот дел'“, вели Ѓо ...
1 / 1 НАПИСИ