Таг: градинарство

НА СТРУМИЧКИТЕ ПИПЕРКИ ИМ ТРЕБА ЗАШТИТА ОД УВ ЗРАЧЕЊЕ, СÈ ПОМАЛКУ РОД НА ОТВОРЕНО ПОРАДИ КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

НА СТРУМИЧКИТЕ ПИПЕРКИ ИМ ТРЕБА ЗАШТИТА ОД УВ ЗРАЧЕЊЕ, СÈ ПОМАЛКУ РОД НА ОТВОРЕНО ПОРАДИ КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

Високите температури го преполовуваат градинарското производство во струмичкиот регион, иако земјоделците применуваат нови сортни семиња на култури ко ...
ПРВАТА ЗАЕДНИЧКА ГРАДИНА ЌЕ СЕ УРЕДУВА НА 3.000 КВАДРАТИ ВО АЕРОДРОМ, ОБЈАВЕН ПОВИКОТ ЗА УЧЕСТВО

ПРВАТА ЗАЕДНИЧКА ГРАДИНА ЌЕ СЕ УРЕДУВА НА 3.000 КВАДРАТИ ВО АЕРОДРОМ, ОБЈАВЕН ПОВИКОТ ЗА УЧЕСТВО

На површина од околу 3.000 квадратни метри во Општина Аеродром, во август ќе почне изведбата на општествена (заедничка) градина, каде граѓаните ќе раб ...
2 / 2 НАПИСИ