Таг: Илина Арсова

ИЛИНА АРСОВА СТАНА ПРВА МАКЕДОНКА КОЈА ГИ ИСКАЧИЛА НАЈВИСОКИТЕ ВРВОВИ НА СЕДУМТЕ КОНТИНЕНТИ

ИЛИНА АРСОВА СТАНА ПРВА МАКЕДОНКА КОЈА ГИ ИСКАЧИЛА НАЈВИСОКИТЕ ВРВОВИ НА СЕДУМТЕ КОНТИНЕНТИ

Илина Арсова го исполни предизвикот „Седум врвови“, станувајќи прва Македонка која ги искачила највисоките врвови на седумте континенти. За комплет ...
ИЛИНА АРСОВА СЕ СПРЕМА ДА ГО ОСВОИ ВИНСОН НА АНТАРКТИКОТ И ДА СТАНЕ ПРВА МАКЕДОНКА КОЈА ГИ ИСКАЧИЛА СЕДУМТЕ ВРВОВИ НА СЕДУМ КОНТИНЕНТИ

ИЛИНА АРСОВА СЕ СПРЕМА ДА ГО ОСВОИ ВИНСОН НА АНТАРКТИКОТ И ДА СТАНЕ ПРВА МАКЕДОНКА КОЈА ГИ ИСКАЧИЛА СЕДУМТЕ ВРВОВИ НА СЕДУМ КОНТИНЕНТИ

Алпинистката Илина Арсова се подготвува да го искачи седмиот врв од седумте континенти, врвот Винсон на Антарктикот. Со искачувањето на овој врв, Арсо ...
ВАНДАЛИ ГИ УНИШТИЈА ПАРКОВИТЕ УРЕДЕНИ СО ЗЕЛЕНАТА АКЦИЈА ВО СТРУМИЦА

ВАНДАЛИ ГИ УНИШТИЈА ПАРКОВИТЕ УРЕДЕНИ СО ЗЕЛЕНАТА АКЦИЈА ВО СТРУМИЦА

Граѓански активисти и средношколци предводени од еколошкото друштво „Планетум“ од Струмица лани уредија 12 мини јавни површини во градот и населените ...
3 / 3 НАПИСИ