Таг: иновација

16-ГОДИШНИОТ ОРХАН БАГАШОВ И ТИМОТ СО ПРОЕКТОТ БИОНИЧКА РАКА КОНКУРИРААТ ЗА 20.000 ДОЛАРИ НА СВЕТСКИ НАТПРЕВАР

16-ГОДИШНИОТ ОРХАН БАГАШОВ И ТИМОТ СО ПРОЕКТОТ БИОНИЧКА РАКА КОНКУРИРААТ ЗА 20.000 ДОЛАРИ НА СВЕТСКИ НАТПРЕВАР

Орхан Багашов од Тетово со тимот „Бионик“ продолжуваат со успесите со нивниот проект бионичка рака. Во конкуренција на петте најдобри тима на млади ин ...
УЧЕНИЦИ ОД БИТОЛА НАПРАВИЈА ИНОВАЦИЈА СМАРТ ВЕНЕЦИЈАНЕРКИ ЗА ПОМАЛИ СМЕТКИ ЗА СТРУЈА

УЧЕНИЦИ ОД БИТОЛА НАПРАВИЈА ИНОВАЦИЈА СМАРТ ВЕНЕЦИЈАНЕРКИ ЗА ПОМАЛИ СМЕТКИ ЗА СТРУЈА

Смарт или паметни венецијанерки кои сончевата енергија ја претвораат во електрична и светлосна, па може да осветлат просторија или да наполнат мобилен ...
2 / 2 НАПИСИ