Таг: Институтот за различности во медиумите од Лондон

ПРОМОВИРАНА КОАЛИЦИЈАТА ЗА МЕДИУМСКА ПИСМЕНОСТ

ПРОМОВИРАНА КОАЛИЦИЈАТА ЗА МЕДИУМСКА ПИСМЕНОСТ

Коалицијата за медиумска писменост основана од Високата школа за новинарство и за односи со јавноста, весникот Нова Македонија и Институтот за различн ...
1 / 1 НАПИСИ