Таг: истражувачки центар

САД ЌЕ ИСТРАЖУВА КАКО ДА СЕ ЛЕКУВА ДЕПРЕСИЈА СО ПОМОШ НА ПСИХОДЕЛИЧНИ СУПСТАНЦИ

САД ЌЕ ИСТРАЖУВА КАКО ДА СЕ ЛЕКУВА ДЕПРЕСИЈА СО ПОМОШ НА ПСИХОДЕЛИЧНИ СУПСТАНЦИ

Универзитетот „Џонс Хопкинс“ во Балтимор отвори нов центар за истражување на психоделични супстанци. Целта на Центарот, отворен со 17 милиони долари о ...
1 / 1 НАПИСИ