Таг: избори 2020

НИКОЈ НЕ КРЕВА ТЕЛЕФОН ВО ДИК ЗА ПАДНАТАТА ВЕБ-СТРАНА, КОНЕЧНИТЕ ОСВОЕНИ МАНДАТИ УШТЕ НЕ СЕ СООПШТЕНИ

НИКОЈ НЕ КРЕВА ТЕЛЕФОН ВО ДИК ЗА ПАДНАТАТА ВЕБ-СТРАНА, КОНЕЧНИТЕ ОСВОЕНИ МАНДАТИ УШТЕ НЕ СЕ СООПШТЕНИ

Продолжува да не работи веб-страната на Државната изборна комисија, која падна синоќа, веднаш по завршувањето на гласањето во 21 часот. По долга пауза ...
1 / 1 НАПИСИ