Таг: измама со здравствена заштита

ЉУДМИЛ КЉУСЕВ ОСУДЕН НА 26 МЕСЕЦИ ЗАТВОР ЗА НЕЛЕГАЛНО ДИСТРИБУИРАЊЕ НАРКОТИЦИ

ЉУДМИЛ КЉУСЕВ ОСУДЕН НА 26 МЕСЕЦИ ЗАТВОР ЗА НЕЛЕГАЛНО ДИСТРИБУИРАЊЕ НАРКОТИЦИ

Људмил Кљусев, синот на првиот македонски премиер Никола Кљусев, е осуден на 26 месеци затвор и на парична казна од 17.500 долари за нелегално дистриб ...
1 / 1 НАПИСИ